Muğla'nın İmalat Sanayi Envanteri Oluşturuluyor


MUTSO’nun GEKA destekli projesi olan ‘Muğla İli İmalat Sanayi Envanteri’ne start verildi.

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın Doğrudan Faaliyet Desteği programına başvuru yapan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ‘Muğla İli İmalat Sanayi Envanteri Projesi’ için düğmeye bastı. GEKA’dan destek almaya hak kazanan proje, ilin imalat sanayi potansiyelinin ölçülmesi, bu konuda Muğla’ya yapılması gereken yatırım fırsatlarının değerlendirilmesini hedefliyor.

MUTSO koordinatörlüğünde başlayan projenin ortaklığını Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yürütüyor. Proje iştirakçileri arasında ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Muğla İl Müdürlüğü, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Marmaris Ticaret Odası ve Bodrum Ticaret Odası yer alıyor.

Nisan ayı ortasına kadar sonuçlandırılması planlanan proje kapsamında Muğla ilinde bulunan beş ve daha fazla çalışanı olan imalat sanayi firmasıyla yüz yüze görüşme anket tekniği ile görüşülerek ilin imalat sanayi potansiyelinin, sektör çeşitliliğinin ve kapasitesinin ortaya çıkarılması hedefleniyor.

Yapılan ihale sonucunda Etik K2 Araştırma ve Danışmanlık firması ile işbirliği yapılmış olup; imalat sanayi firmalarını ziyaret edecek anketör listesi aşağıda belirtilmiştir;

Onur Ağyüz
Seval Dal
Ahmet Orhan
Çağdaş Duman
Aral Eröz
Begüm Demiroğlu
Damla Kanık
Çağdaş Tüver
Adem Türk

Çalışma sonunda sonuç raporunun ve firma tanıtım bilgilerinin yer aldığı Muğla İli İmalat Sanayi Envanter Kitabı oluşturulacaktır. Anket uygulaması yapılan imalat sanayi firma yetkililerinin kitabın ikinci bölümünde firma tanıtımı kısmında yer almaları için aşağıda verilen linkte bulunan bilgileri en geç 09.03.2016 tarihi saat: 17:00’ye kadar yüklemiş olması gerekmektedir.
http://www.etikanket.com/Firma/Mugla.aspx

1218