MUĞLA TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNE PTT’DEN TÜM KARGO GÖNDERİLERİNDE YÜZDE 30 İNDİRİM

MUTSO ile PTT arasında yapılan protokol kapsamında, MUTSO üyesi tüm işletmeler, PTT Kargo ile yapacakları gönderilerde yüzde 30 indirim alacaklar.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), üye işletmelerine fayda sağlayacak çalışmalarını sürdürüyor. Oda üyesi işletmelerin kargo gönderilerini indirimli gerçekleştirebilmeleri için PTT ile protokol imzalayan MUTSO, tüm gönderilerde ve karşı ödemeli kargo alımlarında geçerli yüzde 30 indirim anlaşması sağladı.

MUTSO Başkanı Mustafa Ercan ile PTT Başmüdür Vekili Banu Büyük tarafından 11 Kasım Perşembe günü imzalanan protokol çerçevesinde, MUTSO üyesi işletmelere, güncel fiyat tarifesi üzerinden yüzde 30 indirim sağlanacak. Bu indirim oranı, bir sınırlama olmaksızın üye işletmenin tüm gönderilerinde ve ödemesi üye işletme tarafından yapılacak tüm kargo alımlarında geçerli olacak.

İndirimden yararlanmak isteyen MUTSO üyelerinin, Oda’dan yada online olarak temin edecekleri ‘Oda Sicil Belgesi’ yada ‘Faaliyet Belgesi’ ile Menteşe’de ise merkez PTT şubesine, diğer ilçelerde ise herhangi bir PTT şubesine giderek, kayıt oluşturmaları gerekmektedir. Kayıt esnasında herhangi bir bedel yada komisyon talep edilmeyecektir.  MUTSO Üyeleri, kayıt için gerekli olan formları PTT şubelerinden temin edebilecekleri gibi, Odadan yada 05339317350 numaralı MUTSO Whatsapp Destek Hattından da temin edebilirler.

Haber görselleri