İDARE ŞUBE BAŞKANLARI VE EKONOMİ TOPLANTISI YAPILDI

Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülmesini sağlamak,  vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetini sunabilmek amacıyla İl İdare Şube Başkanları Toplantısı 31 Ekim Perşembe günü Özer Türk Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Muğla Valisi Esengül Civelek Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dişcigil katıldı. Toplantıda, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dişcigil tarafından MUTSO’nun faaliyetleri ve yürüttüğü projeler hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

Ardından yine Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında, ilin ekonomik durumu ve potansiyeli ile devam eden kamu ve özel sektör yatırımlarının, üretim ve istihdam konularının değerlendirildiği 2019 yılı 2’nci Ekonomi Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dişcigil tarafından Muğla ilinin ekonomisini ilgilendirilen teşvik, hibe ve desteklerle ilgili konularda bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.