AKADEMİDEN İK YÖNETİCİLERİ ÇALIŞTAYI


MUTSO Akademi tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Yöneticileri Çalıştayı, Muğla’daki insan kaynakları yöneticilerinin deneyimlerini birbirlerine aktarma fırsatı oluşturdu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nun, kurum ve şirketlerin eğitim ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla hayata geçirdiği MUTSO Akademi, düzenlenen İnsan Kaynakları Yöneticileri Çalıştayı ile yeni bir çalışmaya imza attı. Muğla’daki insan kaynakları yöneticilerinin deneyimlerini birbirlerine aktarma fırsatının oluşturulması ve sorunlara yönelik bütüncül bakış açılarının geliştirilmesi amacıyla bu yıl ilki düzenlenen 1’inci İnsan Kaynakları Yöneticileri Çalıştayı, 23 Kasım Perşembe günü, MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil’in açılış konuşmasıyla başlayan çalıştayın koordinatörlüğünü, MUTSO Akademi Danışman Hocaları Doç. Dr. Tuğba Uçma Uysal ve Yrd. Doç. Dr. Ceray Aldemir üstlenirken, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Hüseyin Çeken, Yrd. Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık ve Yrd. Doç. Dr. Aslı Karataş tarafından konu ile ilgili sunumlar yapılmış, katılımcıların grup çalışması sürecinde ve grup çalışması sonuçlarının değerlendirilmesinde moderatörlük görevi yürütülmüştür.

İlki gerçekleştirilen İnsan Kaynakları Yöneticileri Çalıştayı’nın ana teması “deneyim aktarımı” olarak belirlenmiştir. Muğla ilindeki kamu ve özel sektör açısından ilin dinamiklerine yön veren yaklaşık 40 İK Yöneticisinin katılımı ile başarılı bir çalıştay gerçekleştirilmiştir.

Düzenlenen çalıştay Muğla ilindeki tüm ilçeleri de içine alan, kentin gelişmesinde ciddi katkılar yapan kamu ve özel sektör işletmelerinin İK Yöneticilerini bir araya getirmesi açısından önem taşımaktadır. MUTSO Akademi tarafından diğer işletme departmanlarının yöneticilerini de kapsayacak şekilde tasarlanan bu çalıştaylar serisi önümüzdeki süreçte tüm Muğla ilinde büyük ses getirebilecektir.

1265

Haber görselleri