MUTSO MECLİSİ’NDEN ACARLAR’A PLAKET


Muğla Ticaret Sanayi Odası Meclisi, Fortune Türkiye Dergisi’nin bu yıl 11’incisini gerçekleştirdiği net satışlara göre hazırlanan ve tüm sektörleri kapsayan “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketleri” sıralamasında yer alan Acarlar A.Ş’ye plaket takdim etti.

Muğla Ticaret Sanayi Odası (MUTSO)’nın 2018-2022 Dönemi 5. Olağan Meclis Toplantısı, MUTSO Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

H. Koray Özcan başkanlığındaki MUTSO Meclis Toplantısına, Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve komite başkanları katıldı.

Toplantı, Fortune Türkiye Dergisi’nin bu yıl 11’incisini gerçekleştirdiği net satışlara göre hazırlanan ve tüm sektörleri kapsayan “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketleri” sıralamasına girme başarısını gösteren Acarlar A.Ş’ye plaket takdimiyle başladı.

MUTSO Meclisi adına hazırlanan plaketi, Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Acarlar A.Ş. adına Meclis Üyesi Mevlüt Acar’a takdim etti.

Plaket takdimi sırasında bir konuşma yapan MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Acarlar A.Ş.’nin  Fortune dergisinin başarı sıralamasında yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Acarlar A.Ş’nin başarılarının kendilerini gururlandırdığını ve Acarlar ailesini MUTSO Meclisi adına kutladığını ifade etti.

Fortune dergisi tarafından 2016 yılında 367. sırada olan Acarlar A.Ş’nin 2017 yılında net satışında % 44,3 oranında artış ile 33 basamak yükseldiğini ve Türkiye’nin En Büyük şirketleri sıralamasında 334. sıraya geldiğini kaydeden Acarlar A.Ş yetkilisi ve MUTSO Meclis Üyesi Mevlüt Acar, Acarlar A.Ş’nin ayrıca, toptan gıda içecek ve temizlik ürünleri sektöründe de, Muğla ilinde 1’nci ve Türkiye sıralamasında da 12’nci sırada yer aldığını dile getirdi.

H. Koray Özcan başkanlığındaki MUTSO Meclisine teşekkür eden Mevlüt Acar, “Muğla’nın gururu olmamıza katkı sağlayan saygıdeğer Muğla halkımıza, müşterilerimize, iş ortağımız değerli firmalarımıza ve Acarlar A.Ş. çalışanlarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı şahsım ve şirketim adına sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. Bu plaket, Muğla halkının esnafına vermiş olduğu destekle alınmış olan bir plakettir. Muğla adına böyle bir plaket almaktan çok mutluyum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı, MUTSO Akademik Danışmanı Mehmet Marangoz’un dünya ve Türkiye’deki ekonomik durum değerlendirmesi ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dişçigil’in MUTSO’nun e-ticaret projesi ve yönetim kurulu başkanı Mustafa Ercan’ın aylık faaliyetleri ile ilgili sunumuyla devam etti.

811

Haber görselleri