MUTSO ÜYELERİNE 5 BÜYÜK AKARYAKIT FİRMASINDAN İNDİRİM


Sektörün dev akaryakıt isimleri ile protokol imzalayan MUTSO, üyelerine indirimli akaryakıt imkanı sunuyor.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) üyelerine yarar sağlayacak çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda sektörün önde gelen akaryakıt firmaları ile protokol imzalayan MUTSO, üyelerine, anlaşma sağlanan firmalardan ilimizden ve Türkiye’nin her yerinden indirimli akaryakıt alma imkanı sunuyor.

Gerçekleştirilen protokollere ilişkin açıklama yapan MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan “Üyelerimizin sık kullandığı ürün ve hizmetler için üyelerimizin menfaatine yönelik indirimler alabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğrusu bugüne kadar akaryakıt firmalarının verdiği indirim oranlarını beğenmemiştik Şimdi yaptığımız  indirim anlaşmaları ile pandemi nedeniyle de daha çok desteğe ihtiyacı olan üyelerimizi memnun edecek indirim oranlarını yakaladığımızı tüm üyelerimizle paylaşıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

İndirimlerden yararlanmak isteyen MUTSO üyelerinin firmaları adına tercih ettiği akaryakıt istasyonu ile işbirliği anlaşması yapması gerekmektedir.

Akaryakıt indirim oranlarını öğrenmek isteyen MUTSO üyeleri, 0533 931 73 50 numaralı Whatsapp destek hattından yada www.mutso.org.tr Canlı Destek Hattından bilgi alabilirler.

 

1237