SİXT RENT A CAR’DAN MUTSO ÜYELERİNE % 35 İNDİRİM

MUTSO ile Sixt Rent A Car araç kiralama firması arasında yapılan protokol kapsamında, MUTSO üyelerine tüm Türkiye’de geçerli olmak üzere % 35 indirim uygulanacak.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Sixt Rent A Car araç kiralama firması arasında işbirliği protokolü imzalandı. İşbirliği kapsamında MUTSO üyeleri, Türkiye’nin her yerinde, yapılacak olan araç kiralama işlemlerinden % 35 indirimli yararlanacak. Tercih edilen her marka ve model araç için geçerli olan işbirliğinden yararlanmak isteyen Oda üyelerinin, indirimden yararlanabilmeleri için oda kimlik kartı, faaliyet belgesi yada oda kayıt sicil suretlerinden birini ibraz etmeleri yeterli olacak.

İndirimden yararlanmak isteyen ve ön rezervasyon oluşturmak isteyen MUTSO üyeleri, www.mutso.org.tr yada www.sixt.com.tr üzerinden ücretsiz kayıt oluşturabilecek.