TOBB’DAN EĞİTİME DESTEK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) işbirliğinde her yıl gerçekleştirilen eğitim yardımı bu yıl da sürüyor. TOBB önderliğinde ve MUTSO desteğiyle, MUTSO’nun faaliyet alanında bulunan sekiz ilçede, Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliğinde çalışmalar devam ediyor. TOBB Yönetim Kurulu  kararı ile  2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında ilk, orta ve liselerde okuyan yoksul ve muhtaç öğrencilere dağıtılmak üzere destek kapsamında, Menteşe, Datça, Dalaman, Kavaklıdere, Köyceğiz, Ortaca, Ula ve Yatağan’da İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri desteği ile toplamda 800 adet okul çantası dağıtılmakta. Hazırlanan okul çantalarının içinde defter çeşitlerinden kalem çeşitlerine, kaplıktan boya çeşitlerine kadar bir öğrencinin bir yıllık tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir set bulunuyor.